Over ons

Wij hebben ons de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in websitebezoekers. De gegevens van deze bezoekers, kunnen namelijk hele relevante informatie voor jouw site opleveren. Er zijn echter maar weinig bedrijven die zich richten tot deze gegevens. Zij kijken hooguit een paar keer per jaar hoeveel mensen de site bezocht hebben. Leuk om te weten, maar wat heb je er eigenlijk aan? Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je er heel veel aan hebt.  Advies: begin er dan ook zo snel mogelijk mee!

Tegenwoordig heb je heel veel softwareprogramma’s die jou ondersteuning bieden bij het in kaart brengen van websitebezoekers. Op deze site behandelen wij de applicatie i-mining. Deze applicatie is bijzonder eenvoudig in gebruik en bied je daarnaast veel mogelijkheden. Je brengt namelijk niet alleen bezoekersaantallen in kaart. Nee, je weet ook direct welke pagina’s mensen bezoeken, waar ze op klikken en je kunt zelfs achterhalen waar ze vandaan komen.

Om jou de helpende hand te bieden, zijn wij dieper in de software van i-mining gedoken. We hebben diverse dingen ontdekt die voor jou zeker van toegevoegde waarde kunnen zijn. Deze behandelen we stuk voor stuk op deze website. Overweeg jij om i-mining te gebruiken? Dan mag jij de informatie op deze site absoluut niet missen. Wij zorgen er namelijk voor dat jij binnen de kortste keren een i-mining-expert bent!